Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

„Trebuie să completăm lotul cu trei sau patru jucători experimentați”


• susține Jerry Gane, antrenorul de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea
După primele meciuri amicale în care „viperele albastre” de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea nu prea „au mușcat” din adversari, antrenorul formației noastre dorește să facă unele remanieri în lotul de jucători. Instalat de numai câteva săptămâni la timona CSM-ului, tehnicianul Jerry Gane este de părere că sunt necesare unele modificări în lotul pe care îl coordonează. Doar așa, crede antrenorul, CSM va putea reprezenta o grupare care să țină pasul cu echipele bune din viitorul campionat al ligii secunde, unul care se va disputa cu o singură serie, urmând să avem, așadar, o concurență mult mai acerbă pentru pozițiile fruntașe. „Am realizat o analiză pe care am trimis-o conducerii clubului. Este clar că vom mai renunța la anumiți fotbaliști. Vom încerca să facem antrenamente numai cu cei care vor rămâne la CSM. În acest moment, avem mulți fotbaliști tineri la antrenamente. În perioada următoare vom încerca să completăm lotul cu trei sau patru jucători experimentați. I-am contactat, suntem în discuții cu ei, încă așteptăm răspunsuri”, a declarat Gane.

Costea și Firțulescu sunt doriți la Vâlcea
Zilele trecute, la antrenamentele care s-au desfășurat pe stadionul din Parcul Zăvoi, au fost prezenți Florin Costea și Dragoș Firțulescu. Despre Costea se știe că va rămâne la Vâlcea numai în eventualitatea în care nu își găsește un alt angajament, cu precădere în fotbalul din emiratele arabe, acolo unde evoluează și fratele lui, Mihai. De cealaltă parte, Firțulescu își dorește un transfer în străinătate sau în prima ligă din România. Totuși, despre acesta se spune că ar putea ajunge chiar în fotbalul județean din Vâlcea la o echipă care se află pe cai mari în acest moment. Totuși, cel alintat „Firțu” ar avea deschisă și ușa CSM-ului, dacă până la urmă se decide să rămână la Vâlcea.
„Cu Florin Costea am avut o discuție amplă. El încearcă să își găsească o echipă în străinătate și dacă nu își găsește dorește să rămână la CSM, cel puțin până în iarnă. Mai căutăm jucători pe câteva posturi, atacant, mijlocaș central și fundaș central, încă mai avem goluri acolo. Și cu Firțulescu am discutat, eu i-am spus că îl doresc aici, el mi-a spus că vrea să joace în străinătate. Normal că i-am spus că poate să plece, nu puteam să-l ținem cu forța, chiar dacă era nevoie de un fotbalist cu experiența și calitățile lui”, a concluzionat Jerry Gane într-o declarație oferită pentru site-ul oficial al clubului din Parcul Zăvoi.

Alte articole de la Sport