Toamna a debutat cum nu se poate mai trist pe drumurile din Vâlcea: opt răniți în câteva ore!


• în accidentele produse astăzi în localitățile Brezoi și Alunu au fost răniți inclusiv trei copii
După-amiaza acestei zile a venit cu două evenimente rutiere cât se poate de nefericite pe drumurile din județul nostru. Mai întâi, pe DJ 605C – Alunu, s-a produs un incident rutier soldat cu trei răniți. Printre aceștia, un copil de 11 ani, care a stat minute bune blocat între fiarele contorsionate ale mașinii în care se afla în calitate de pasager, până la intervenția pompierilor ISU ai Gărzii Grădiștea. Cauza accidentului anunțată de polițiștii vâlceni se pare a fi „neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabil umed”. După ce șoferul a pierdut controlul autoturismului, acesta a intrat într-un cap de pod. În autoturism se aflau doi minori și șoferul, toate cele trei persoane având nevoie de intervenția medicală de specialitate.

Aproape de o tragedie în lanț la Brezoi

Seria întâmplărilor nefercite petrecute în această după-amiază pe drumurile din județul nostru a continuat la Brezoi. Aici, în urma unui accident petrecut pe DN 7, la intrarea în oraș, s-au înregistrat nu mai puțin de cinci victime, după o coliziune în care au fost implicate trei autovehicule. Din fericire, nimeni nu și-a pierdut viața, însă toate cele cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Și aici, neadaptarea vitezei la condițiile meteo a condus la evenimentul care se putea solda cu o tragedie de proporții. După sosirea forțelor de ordine, traficul a fost întrerupt, pe un sens de mers, vreme de 15 minute. Trei persoane au fost transportate la spital pentru tratarea rănilor, printre care și o fetiță.
În jurul orei 16.00, polițiștii anunțau că, pe Valea Oltului, se înregistraseră alte două ieșiri în decor ale autoturismelor, soldate însă fără victime.

Posting....