Taberele de teatru și arte vizuale din Călimănești își deschid porțile


În curând, edilul Florinel Constantinescu va deschide tradiționalele tabere de arte vizuale și teatru din Călimănești. Pe data de 18 iulie, se va da startul Taberei Naționale de Teatru «Florin Zamfirescu», manifestare aflată la cea de-a X-a ediție, dar și a Taberei de Arte Vizuale «Vlaicu Ionescu», ajunsă tot la cea de-a X-a ediție. Deschiderea oficială va avea loc pe 18 iulie, de la ora 18.30, pe terasa Hotelului Central din Călimănești.

Studenți și masteranzi de la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie «I.L. Caragiale București», prezenți în stațiunea vâlceană
Festivalul Național de Teatru este organizat de autoritățile locale din Călimănești și coordonat de către marele actor Florin Zamfirescu, ajutat de către fiica sa, actrița Ștefana Zamfir. Tabăra de teatru va reuni, în acest an, studenți și masteranzi de la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografie «I.L. Caragiale București».
Tabăra de Arte Vizuale este realizată cu sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filiala Vâlcea, și aduce, la această ediție, personalități artistice din țară și din Republica Moldova.