Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 mai 2019

Situație comică în CL Râmnicu Vâlcea


• ședință extraordinară din cauza unui punct care nu a trecut în ordinara de astăzi
Pe 28 martie, adică astăzi, la Primăria Râmnicului s-a desfășurat ședința ordinară aferentă lunii în curs. Punctul cu nr. 24 (intitulat «Achiziționarea unui imobil – construcție și teren aferent») nu a reușit să fie trecut cu votul majorității consilierilor municipali din cauza faptului că unul dintre ei a plecat din sală înaintea votului, probabil pentru a merge la toaletă. Este vorba despre consilierul PSD Valeru Amza, a cărui plecare din sală a făcut ca alianța PSD-PER (consilierii ALDE s-au abținut de la acest vot) să nu își poată trece acest punct cu votul majorității. S-au exprimat 15 voturi «pentru», minimul necesar pentru adoptarea prevederilor acelui punct fiind de 16.
Referitor la acest aspect, primarul Mircia Gutău a anunțat că va convoca, în curând, o ședință extraordinară pentru validarea prin vot a acestui punct de pe ordinea de zi.
Punctul cu pricina de pe ordinea de zi a ședinței din 28 martie prevedea „Achiziționarea prin cumpărare în vederea amenajării ca sediu de birouri pentru aparatul de specialitate al Primarului a imobilului teren în suprafață de 2.246 mp și construcție având suprafața construită la sol de 822 mp, suprafață construită desfășurată 4.112 mp, regimul de înălțime Demisol + P + 3 etaje, situat în Râmnicu Vâlcea, strada General Magheru nr. 25, la prețul ce va rezulta în urma negocierii prețului maxim de 10.001.794 lei fără TVA”.

Comentarii

mesaj(e)

Alte articole de la PER