Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 martie 2020

Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de Apavil SA în Râmnicu Vâlcea


APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 22 – 28 iunie 2019 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.
LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile: Schitului, Mihai Eminescu – BL. C21, Constantin Brâncuși – Bl. I11, Bd. Tineretului – Bl. A60, Cerna și Timiș.
AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Calea lui Traian – Bl. S15 și Bl. S16, Libertății – Bl. A 17, sc. D, Cătănești nr. 29, Prunului nr. 60 și Râureni nr. 168.
POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu și Bogdan Amaru.
PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:
• a fost înlocuit un hidrant subteran D 80mm pe strada Prunului nr. 60;
• a fost înlocuită rețeaua de apă potabilă OL 2 (90 ml) cu țeavă PEHD Pn 10, D 63mm pe strada Drumul Gării;
• s-au curățat căminele de canalizare pe str. Someș;
• a fost reparat racordul de canalizare PVC DN160 pe str. Calea lui Traian – Sud – Bl. S24;
• a fost refăcută canalizarea tasată pe str. Mihai Eminescu – Bl. C21;
• au fost montate ramă și capac pe carosabil pe Aleea Castanilor nr.13;
• s-a executat un racord de canalizare pe str. Ostroveni Bl. A14;
• s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
• s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
• au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.
REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: Mihai Viteazul, George Enescu, Mihai Eminescu – BL. C21, Constantin Brâncuși – BL.I2, Timiș, Carol I – Bl. FederalCoop, Știrbei Vodă, Posada (Apele Române), Republicii intersecție cu Nicolae Titulescu, Henri Coandă – Bl. S3, Sergiu Purice nr.8, Brigăzii și Ion Referendaru – Bl. I3.
60 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă, au fost montate 60 apometre, dintre care 57 verificate și înlocuite și trei montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate opt lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 35 avize de amplasament și trei avize tehnice.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate