Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

4 decembrie 2020

Sindicatele i-au cerut președintelui PNL Vâlcea o întrevedere: „Așteptăm niște lămuriri, niște idei, soluții, ceva… pentru viitorul CET-ului!”


• aceasta este miza întâlnirii informale programate pentru azi între cele patru sindicate de la CET Govora și Cristian Buican

Situația cel puțin incertă care înconjoară CET Govora îngrijorează tot mai mult sindicatele pentru care demisia directorului Mihai Bălan a fost picătura care a umplut și răsturnat paharul. Ion Gheorghe (foto), unul dintre liderii de sindicat ai Centralei, spune că solicitarea unei întâlniri cu șeful galbenilor a fost, în principiu, acceptată de către deputatul liberal: „Cred că e cazul să vedem ce fel de strategie, de soluții, de idei are PNL-ul cu această unitate. Acest demers vine ca urmare a lipsei totale de comunicare care s-a instalat în relația cu noul CA din fruntea căruia domnul Fodoreanu spune că nu e nici o strategie pentru viitor. Nu vă ascund faptul că există îngrijorări serioase atunci când, prin presă, se vehiculează tot felul de restructurări și idei dintr-astea. Nu dorim decât un semn, o direcție, ceva… legat de viitorul CET-ului! Cred că situația impune o anumită asumare din partea domnului Buican devreme ce domnul Păsat spune că nu vrea să se bage iar domnul Bulacu o ține numai în restructurări și idei de acest gen prin presă. Domnul Buican și-a dat acordul pentru o astfel de întrevedere pentru joi, la prânz, la un nivel informal. ” Același Ion Gheorghe spune că ,de trei luni de zile, noul Consiliu de Administrație nu este interesat de dialog. Sindicalistul are o mențiune și referitor la demisia directorului Bălan și respinge ideea unui miting de sprijin pentru acesta: „Știu că prin mediile virtuale, s-a tot vehiculat această idee a unui miting de susținere, numai că, de la momentul demisiei dumnealui și până acum, noi n-am avut ocazia unei întrevederi sau a unor lămuri în plus. Sigur că ne-am dori o astfel de întâlnire, până atunci însă vom lua de bune motivele personale invocate de dumnealui. Și atât.”

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Economie