Sfârșit tragic pentru un bărbat de 58 de ani din Băbeni


• acesta a murit în propria casă
În noaptea de 17 spre 18 martie, în jurul orei 03.15, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu declanșat la o locuință din orașul Băbeni.
„Ajunși la fața locului, pompierii constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinței. Pentru stingerea acestuia, au acționat două echipaje de stingere cu apă și spumă. În interiorul locuinței, au ars bunuri electrocasnice, elemente de mobilier, mai multe prelungitoare, o aerotermă. De asemenea, a ars parțial tocăria de la uși și ferestre. În timpul operațiunii de stingere, pompierii și membrii echipajului SMURD au găsit decedat un bărbat în vârstă de 58 de ani. Acesta avea arsuri minore la membrele inferioare și superioare. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă fără nici un rezultat, ulterior fiind declarat decesul de către medicul de la ambulanță”, au transmis pompierii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
Cazul a fost preluat de către organele de anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs decesul. Cercetările preliminare efectuate de pompieri arată că incendiul ar fi izbucnit în urma producerii unui scurtcircuit la instalația unei aeroterme lăsată sub tensiune de proprietar.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Octavian Fulger, ofițer de relații publice al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.