Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2020

Se schimbă condițiile în care râmnicenii pot accesa serviciile Centrului medical din Ostroveni


În contextul răspândirii comunitare a infecţiei cu COVID-19 şi a crizei mondiale şi naţionale de materiale de protecţie şi dezinfectant, pentru protecţia medicilor de familie şi a asistenţilor medicali, a familiilor acestora, pentru reducerea la minim a deplasării pacienţilor, pentru prevenirea şi limitarea răspândirii infecţiei cu COVID-19 şi având în vedere restricţiile de deplasare impuse pe perioada stării de urgenţă, colectivul medical care asigură continuitatea asistenţei medicale la Centrul de Permanenţă Râmnicu Vâlcea a decis luarea următoarelor măsuri:
1.Consultaţiile se acordă numai pentru urgenţele medico-chirurgicale cod verde numai pacienţilor care au sunat în prealabil la nr. de telefon 0350.802.422 (zile lucrătoare 20.00 – 08.00 şi non-stop în week-end) şi numai dacă medicul de gardă consideră că este absolut necesară deplasarea la Centrul de Permanenţă Râmnicu Vâlcea.
2.Tratamentele se fac numai pentru urgenţele medico-chirurgicale care necesită deplasarea la Centrul de Permanenţă Râmnicu Vâlcea, nu pot fi amânate şi numai după ce pacienţii au sunat în prealabil la nr. de telefon 0350.802.422 (zile lucrătoare 20.00 – 08.00 şi non-stop în week-end), iar medicul de gardă a considerat că este absolut necesară deplasarea.
3.Pacienţii cărora medicul de gardă le-a recomandat deplasarea la Centrul de Permanenţă Râmnicu Vâlcea pot veni însoţiţi de maxim încă o persoană sau maxim două persoane dacă pacientul este minor. Atât pacientul cât şi însoţitorul vor prezenta la intrarea în Centru actele de identitate şi declaraţia pe propria răspundere privind deplasarea, cu respectarea strictă a măsurilor generale de prevenire a răspândirii infecţiei cu COVID-19.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate