Săptămâna viitoare, Secția Urgențe revine în vechea casă


Lucrările de reabilitare și modernizare a Spitalului Județean de Urgență Vâlcea sunt pe ultima sută de metri. Deși se ferește de noi termene, managerul unității medicale vâlcene, dr. Dan Ponoran (foto), crede că, de data aceasta, constructorul va respecta data de 31 august. Mai mult, săptămâna viitoare, Unitatea de Primiri Urgențe (U.P.U) revine la vechiul amplasament: parterul spitalului, dar în partea dreaptă.
Săptămâna viitoare, U.P.U se va muta la locul ei. În locul unde funcționează acum Urgențele, se va muta Cardiologia, dar doar pentru două săptămâni, până va fi montat linoleumul, apoi spațiul va fi ocupat, definitiv, de Dializă. Se lucrează la scara centrală, se pune gresie, la etajul 6 se montează linoleumul, unde au fost ceva probleme, dar totul se face în garanție, iar al fiecare etaj, între uși, se pune și covorul PVC”, a precizat, pentru ziarul nostru, managerul Ponoran.
Reamintim cititorilor că cel mai mare spital din Vâlcea se află într-un proces de reabilitare/modernizare, proces aflat pe ultima sută de metri, pe tot parcursul lucrărilor, funcționând.