Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 octombrie 2020

„Să se aplice amenzi posesorilor de patrupede pentru rahații „plantați” de odraslele lor!”


• sună cea mai categorică solicitare pe care noul primar al Râmnicului a primit-o în mediul on-line

20 KÎn ultimele două săptămâni, articolele publicate în cotidianul „Curierul de Vâlcea” care făceau la Mircia Gutău au avut un mare impact asupra citi­torilor în mediul on-line. Indiferent că a fost vorba despre judecarea apelului de la Tribunalul Vâlcea, învestirea în funcție, primele activități care urmează să le desfășoare ca primar sau planurile pentru întreținerea orașului, articolele în care a apărut numele edilului s-au citit foarte bine. Drept dovadă stă articolul cu titlul „Gutău a băgat munca în subordonați”, publicat în ediția on-line din data de 7 iulie, care a strâns peste 20.000 de vizualizări!
Însă, dincolo de aceste cifre însemnate pe care articolele legate de activitățile lui Mircia Gutău le-au adus cotidianului nostru când vine vorba despre vizualizări, numărul comentariilor și, mai ales, importanța acestora este covârșitor mai mare. În ultimele două săptămâni, am primit sute, dacă nu chiar peste o mie de comentarii, pentru materialele în care am vorbit despre noul edil al Râmnicului. Ca să fim obiectivi, cele mai multe dintre acestea îi erau favorabile noului edil, râmnicenii aclamând numirea sa. Au existat însă și destule mesaje în care râmnicenii nu erau de acord cu instalarea lui Mircia Gutău, invocând trecutul său controversat.

Ce vor râmnicenii de la Gutău?

Revenind la comentariile pe care le-am primit în mediul on-line referitor la activitățile lui Mircia Gutău, facem publice unele dintre cele pe care noi le considerăm cu adevărat relevante, legate de doleanțele pe care locuitorii orașului le au de la noul primar. Acestea sunt preluate de pe pagina noastră creată pe o cunoscută rețea de socializare.
Gratiela Floarea ne-a scris: „Așteptăm să vedem când va crăpa ceasul să se igienizeze falezele Olăneștiului!!!! Și să se aplice amenzile corespunzătoare posesorilor de patrupede pentru rahații «plantați» de odraslele lor!!!!! Îl invit pe dl. Gutău la o plimbare pe faleze la orele amiezii!!!!!”
„E foarte bine, dar… să nu se localizeze ca de obicei pe Centru sau Ostroveni”, ne-a transmis Mirela Luana Papucei Crosetati.
Dan Durau și-a exprimat interesul legat de felul în care Mircia Gutău va putea accesa fondurile europene: „Oricum, Gutău e mult peste Matei. Cu investițiile E.U. să vedem cum se va descurca”.
Tufeanu Ileana ne-a transmis, la rândul ei, o opinie interesantă: „În sfârșit, avem și noi un om, un primar, căruia să îi pese cum trebuie să arate orașul în care locuiește”.
Iustina Georgiana Popescu și Cristi Miritoiu și-au exprimat satisfacția legată de primele realizări ale lui Mircia Gutău în mandatul 2016/2020, adresându-i mesaje de felicitări și un simbolic „Bravo!”.
La finalul articolului, reiterăm precizarea că opiniile prezentate mai sus reprezintă doar câteva dintre sutele de comentarii pe care râmnicenii i le-au transmis, prin intermediul paginii „Curierul de Vâlcea”, noului primar al orașului!

Alte articole de la Actualitate