Propunere inedită din partea administratorului domeniului schiabil de la Voineasa: VACANȚA DE PAȘTE, PE SCHIURI!


Zilele trecute, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a prezentat, pe pagina de socializare, mai multe informații și un clip video despre eforturile pe care administratorii domeniului Transalpina Ski Resort din comuna Voineasa le întreprind pentru ca turiștii care ajung aici să aibă parte de cele mai bune condiții. Prezent în această zonă, una dintre cele mai frumoase care există în județul nostru, Constantin Rădulescu a declarat că instituția pe care o conduce va acorda tot sprijinul pe care legal îl poate oferi astfel încât domeniul schiabil și întregul resort să se dezvolte și mai mult.

Constantin Rădulescu: „Am întâlnit aici tineri implicați, care fac un lucru extrem de important”

„Transalpina Ski Resort este unul dintre cele mai frumoase domenii schiabile din România. Acesta oferă celor care aleg să viziteze stațiunea Voineasa numeroase motive de bucurie, peisaje de un farmec aparte și aerul pur, bun pentru sănătate. Am întâlnit aici tineri implicați, cu sufletul frumos, care fac un lucru extrem de important. Ei au grijă ca turiștii să se simtă bine, la noi, în județul Vâlcea! Iar eu mă voi preocupa ca acești oameni să beneficieze de tot sprijinul legal pentru a-și putea derula cât mai bine activitatea. Totodată, am discutat cu primarul comunei Voineasa, Gabriel Năstăsescu, despre posibilitatea amenajării unui drum prin pădure, care ar însemna enorm pentru dezvoltarea zonei”, au fost declarațiile președintelui Constantin Rădulescu.
Zăpada artificială ar putea ajuta la menținerea condițiilor optime pentru practicarea sporturilor de iarnă chiar și la începutul lunii mai!
Prezent la întâlnirea cu autoritățile județene, Adrian Iepure, administratorul domeniului schiabil din comuna Voineasa a venit cu o veste foarte bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă și, mai ales, pentru cei de schi. Concret, Adrian Iepure a precizat că, alături de colegii săi, va depune toate eforturile pentru ca și în timpul minivacanței de Paște (30 aprilie – 3 mai) pârtia să aibă în continuare zăpadă de bună calitate. Pentru aceasta, pe lângă ceea ce sperăm că va oferi natura, administratorul domeniului schiabil a precizat că se vor folosi și tunurile de zăpadă pentru ca sporturile de iarnă să poată fi practicate în condiții bune chiar și la începutul lunii mai!
Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Consiliului Județean Vâlcea