Propulsăm viitorul! 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasă invenție


Mai sunt câteva zile în care tinerii inventatori își pot înscrie proiectele în concursul de idei inovative lansat de Fundația „Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României” și Salonul Auto București & Accesorii. Cea mai impresionantă invenţie din domeniul auto va fi răsplătită cu o bursă în valoare de 10.000 de lei.
Până pe 20 octombrie 2016, tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 40 de ani se pot înscrie în concurs, trimițând pe adresa de e-mail concurs@fundatiadanvoiculescu.ro prezentarea invenției sau a inovației, un CV și o scrisoare de intenție care să cuprindă motivația participării la concurs. Toate proiectele vor fi evaluate de o comisie formată din experți în domeniul auto, iar câștigătorul bursei în valoare de 10.000 lei va fi anunțat pe data de 25 octombrie.
Ediția a XIV-a a Salonului Auto București & Accesorii se desfășoară în perioada 20 – 30 octombrie, la Romaero Băneasa. Pe o suprafață de peste 25.000 mp., vizitatorii vor putea admira premierele și noutățile din domeniul auto, precum și tehnologiile de ultimă generație. Salonul Auto București & Accesorii 2016 este un eveniment susținut de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA) și Asociația Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).
Fundația „Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României” se preocupă constant de susținerea și promovarea inventicii și cercetării românești, răsplătind de fiecare dată excelența!
Mai multe detalii despre concurs şi regulament pe: http://www.fundatiadanvoiculescu.ro/2016/09/bursa-sab-propulsam-viitorul/
Biroul de presa al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României:
presa@fundatiadanvoiculescu.ro

Notă: Textul și imaginea afișate aparțin Fundației „Dan Voiculescu pentru dezvoltarea României”