„Promenada Inimilor” în Râmnicu Vâlcea


• momentul va fi marcat printr-o alergare ușoară pe bulevardul Dem Rădulescu
Prin intermediul unui comunicat de presă semnat de către Floriana Marin Vlădulescu, președinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea, locuitorilor județului le este adresată o caldă invitație pentru a participa la un eveniment în care sănătatea este pusă mai presus de orice. Acțiunea la care facem referire se numește „Promenada Inimilor” și va marca „Ziua Mondială a Inimii”. Cu acest prilej, vâlcenii care doresc să petreacă timp în aer liber și, totodată, să afle sfaturi importate despre sănătate, sunt invitați la o alergare ușoară pe Bulevardul Dem Rădulescu din sudul Râmnicului. Întâlnirea persoanelor interesate se va face la ora 11.00, în curtea supermarketului Annabella A-Z.

Ce presupune acțiunea?

Pentru a vă familiariza cu conceptul evenimentului prin care va fi marcată „Ziua Mondială a Inimii” în Râmnicu Vâlcea, dar și pentru a vă convinge să participați la această întâlnire, în rândurile următoare vă invităm să parcurgeți comunicatul de presă transmis de către organizatorii acțiunii:
„Sănătatea este în mâinile fiecăruia dintre noi. Noi, cei din Rotary, suntem dedicaţi comunităţii în care trăim, iar acum avem ocazia, pentru al treilea an consecutiv, să arătăm acest lucru printr-un proiect inițiat în urmă cu mai mulți ani de rotarienii din România și Republica Moldova!
Evenimentul este organizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea și Rotary Club Râmnicu Vâlcea-Cozia, în colaborare cu Primăria Râmnicu Vâlcea. Mulţumesc presei, care a susținut în fiecare an această acțiune și, in avans, pentru promovarea proiectului Promenada Inimilor dedicată Zilei Mondiale a Inimii, ce va avea loc duminică 25 septembrie 2016, la Râmnicu Vâlcea. Evenimentul constă într-o alergare ușoară pe bd. Dem Rădulescu, urmat de premierea participanților. Adunarea celor interesați se face în curtea magazinului Annabella din capătul bulevardului Dem Rădulescu, la ora 11.00.
Promenada Inimilor este un concept simplu şi inovator ce are scopul de a încuraja publicul de toate vârstele şi preocupările să meargă pe jos pentru a-şi menţine sănătatea. Proiectul implică amenajarea (realizată încă din anul 2014), în parteneriat cu Primăria Râmnicu Vâlcea, a unei rute accesibile pe care publicul de toate vârstele este încurajat să facă mișcare și în organizarea anuală a unei plimbări cu participare numeroasă”.