Primăria Râmnicului ÎNCEPE PREGĂTIREA LICITAŢIEI pentru amplasamentele din Târgul „Mărţişor 2022”


În aplicarea Hotărârii de Consiliu Local nr. 304/23.12.2021, Primăria Râmnicu Vâlcea anunţă organizarea licitaţiei publice cu strigare în vederea atribuirii amplasamentelor de pe domeniul public al municipiului pentru desfăşurarea comerţului stradal ocazional „Mărţişor 2022” în zilele de 8 şi 9 februarie 2022, la Sala Sporturilor „Traian”. Înscrierea participanţilor (prin completarea cererii-tip de participare, plata taxei de participare de 15 lei pentru fiecare amplasament solicitat şi a garanţiei de participare în sumă de 150 de lei/amplasament solicitat) se poate face până în data de 1 februarie, ora 12.00.
Pentru locurile neadjudecate după această primă sesiune, licitaţia cu strigare se va repeta în zilele de 15, 17 şi 22 februarie 2022 la sediul Primăriei Râmnicului, începând cu ora 10.00.
Pentru ediţia din acest an a târgului „Mărţişor 2022”, care se va desfăşura între 25 februarie şi 8 martie 2021, sunt disponibile 38 de amplasamente în zona centrală (Scuarul Mircea cel Bătrân), 26 de amplasamente în cartierul Ostroveni (19 – la Complexul „Hermes” şi 7 la bl. A11/3) şi 9 amplasamente în zona Nord. Preţurile de pornire a licitaţiilor sunt de 400 lei/amplasament/întreaga perioadă – pentru zona centrală şi de 300 lei/amplasament/întreaga perioadă – pentru zonele Ostroveni şi Nord, pasul de licitaţie fiind de 50 lei. Caietul de sarcini, cererea tip de înscriere la licitaţie şi planurile de situaţie ale amplasamentelor se pun la dispoziţie gratuit de către Serviciul Autorizări Activităţi Comerciale, Evenimente Publice, str. General Magheru nr. 25 sau se pot descărca de pe site-ul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea de la adresa www.primariavl.ro.

Restricții sanitare pentru persoanele care participă la licitație

Participarea la licitaţie este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea