Policlinica cu Plată și CSM Râmnicu Vâlcea, fără apă caldă și agent termic!


• și Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat – Filiala Vâlcea a fost debranșat de la aceste utilități
Prin intermediul unui comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp de către reprezentanții CET Govora SA aflăm că societatea care furnizează agent termic în municipiul Râmnicu Vâlcea a luat decizia de a opri apa caldă și agentul termic pentru mai mulți „agenți economici” (conform titulaturii dată de către oficialii CET). Astfel, din aceste informații aflăm că un număr de șase agenți economici au deja apa caldă oprită, ei urmând să nu beneficieze nici de agentul termic în timpul perioadei rece.

Cum s-a ajuns aici?

Cauza care a condus la această situație este legată de neplata facturilor pe care CET Govora le-a emis pentru serviciile prestate în ultimul timp. Conform informațiilor din comunicatul de presă la care facem referire, este vorba despre datorii care au o vechime mai mare de 30 de zile și pentru care au fost emise somații de plată. „În aceste condiţii, începând cu data de 03.10.2016, CET Govora a decis debranşarea de la apă caldă de consum-pentru Asociaţiile de Proprietari şi de la energia termică livrată sub formă de apă fierbinte, respectiv de la încălzire-pentru agenţii economici”, se arată în comunicatul de presă.

Care sunt cei șase agenți economici afectați?

Printre instituțiile care nu vor mai beneficia de aceste servicii (decât în eventualitatea în care își achită datoriile) se numără câteva de mare interes pentru numeroși vâlceni. Vorbim, în primul rând, despre Policlinica cu Plată de pe Calea lui Traian, dar și despre Clubul Sportiv Municipal, acolo unde fotbaliștii de la echipa mare, cât și tinerii iubitori ai fotbalului de la echipele de copii și juniori, nu vor dispune de toate condițiile pentru performanță. Afectată mai este și filiala județeană a unui partid politic cu mare tradiție în țara noastră – Partidul Național Țărănesc Creștin și Democrat. Pe lista transmisă presei de către reprezentanții CET Govora mai figurează Oltul SCM, Petrescu Nicolae și Unic SRL.

Domnilor de la CET Govora, numărăm și noi cum trebuie?

1, 2, 4, 5… cam așa se pare că se numără la CET Govora. Cel puțin asta credem după ce am văzut ultimul comunicat de presă, chiar cel la care am făcut referire. Eroarea apare în privința numărului de agenți economici debranșați, după cum se poate vedea din imaginea alăturată. Totuși, această imagine este utilă pentru ca dvs. să cunoașteți și datoriile pe care le au de achitat agenții restanțieri.

Posting....