Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

Poduri rupte și drumuri avariate, în Păușești-Otăsău


În seara zilei de 13 iunie potopul s-a dezlănțuit asupra județului, iar pagubele sunt destul de însemnate. Potrivit datelor furnizate de către edilul liberal, Cătălin Avan, râul Otăsău a lăsat ceva distrugeri în urmă, dar comparativ cu pagubele din comunele vecine, lucrurile nu stau chiar atât de rău.
Râul Otăsău (…) la ora 1…Pagube constatate până în prezent: Pod Băteșani rupt, Pod Șolicești, rupt parapetul metalic din amonte și drumurile sătești avariate din cauza torenților formați în urma ploilor torențiale! Nu avem animale sau alte bunuri ale cetățenilor luate de viitură, ca în Tomșani și Frâncești!!!”, declara primarul Avan, pe o rețea de socializare.

Singurul edil ce și-a atenționat din timp localnicii!!!

catalin avan

Cătălin Avan este un primar activ pe rețelele de socializare, așa cum mai sunt, de altfel, câteva exemple de edili vâlceni. Totuși, în seara de 13 iunie a fost singurul ales local care și-a atenționat din timp localnicii, făcând-o pe rețelele de socializare, dar ținând și legătura cu oamenii: „Fac apel la toți cetățenii care locuiesc pe malurile râului Otăsău să fie foarte atenți deoarece la Costești am aflat că a plouat foarte rău și se anunță viitură mare!!! Lăsați păsările și animalele și nu vă apropiați de malurile râului!!!! Sunați la 0762.208.722 dacă sunteți în pericol sau la 112 !!!”

Etichete: , ,

Alte articole de la Ceasul rau