Plan Roșu de intervenție după un accident cu 12 victime la Râul Vadului


• un microbuz cu zece pasageri s-a tamponat cu o autoutilitară
În urmă cu puțin timp, pe DN 7, la Raul Vadului, la limita de județ cu Sibiul. S-a produs un accident rutier, mai exact o coliziune între o autoutilitară și un microbuz cu zece pasageri. Sunt anunțate patru victime. Traficul este blocat pe ambele sensuri. Nu sunt victime încarcerate. La fața locului au ajuns mai multe echipaje, SMURD și ambulanțe.
Din primele date, se pare că o autoutilitară cu numere de București, care circula pe sensul Vâlcea – Sibiu, ar fi pătruns pe contrasens (șoferul e posibil să fi fost neatent) și ar fi acroșat un microbuz înmatriculat în Bulgaria, care se deplasa pe sens opus, o autoutilitară și un autoturism. Se pare că patru persoane, cetățeni bulgari, ar fi fost rănite, precum și șoferul care a provocat accidentul. Traficul a fost blocat pe sensul Sibiu – Vâlcea.
Șase dintre victime au fost transportate la spital, iar alte șase au primit îngrijiri medicale la fața locului. Având în vedere că au existat peste zece victime, reprezentanții ISU a activat Planul Roșu de urgență în acea zonă.