Petrescu, Jurcan, Brăgău – trei naţionalişti pentru Parlament


• PRU speră să obțină minim un parlamentar la nivelul județului nostru
Apropiatele alegeri parlamentare de pe 11 decembrie oferă șansa mai multor partide de a se face remarcate și de a încerca să propulseze oameni în legislativul țării. Una dintre aceste formațiuni politice este Partidul România Unită, formațiune condusă la nivel județean de energicul lider Florin Brăgău. Cât privește oamenii „vârf de lance” prin care Partidul lui Țepeș de la Vâlcea speră să primească un număr important de voturi, PRU atacă alegerile parlamentare cu trei candidați experimentați, atât profesional, cât și politic. Președintele PRU Vâlcea și unul din candidații pentru Camera Deputaților, Florin Brăgău declara că „în acest moment, avem nevoie de o Românie Unită, care să fie condusă de oameni care să pună interesul național mai presus decât oricare alt interes”.
• Gabriel Sorin Petrescu deschide lista PRU Vâlcea pentru Senatul României. El este un naționalist convins, dar și un om cu experiență politică. Despre Sorin Petrescu putem spune că a participat la elaborarea legislației pe linie de pescuit, piscicultură, silvicultură și exploatarea lemnului. Gabriel Sorin Petrescu a fost, în perioada 2003-2004, membru în comisiile tehnice pentru elaborarea măsurilor SAPPARD 3.4, 3.5, 4.1 și 4.2 din partea MAPDR – Direcția Păduri Private și ulterior MIE – consilier pentru integrare europeană.
• Dorel Jurcan deschide lista PRU pentru Camera Deputaților, el fiind unul dintre cei mai activi parlamentari pentru care i-a avut Vâlcea în ultimele decenii. Dorel Jurcan a intrat în Parlamentul României pe 1 noiembrie 1999, când l-a înlocuit pe George-Iulian Stancov și până în 2012, când s-a retras din politică. Acesta a contribuit permanent la dezvoltarea României. În cei opt ani în care a ocupat funcția de senator, Dorel Jurcan a avut peste 50 de inițiative legislative, dintre care 12 au fost promulgate ca legi.
• Florin Brăgău – un tânăr cu experiență. Partidul România Unită vrea să promoveze și tinerii, iar un astfel de tânăr este chiar președintele filialei județene și vicepreședinte la nivel naţional, Florin Brăgău. Liderul PRU este licențiat în Management și Marketing și specializat în domeniile Managementul Resurselor Umane, Achiziții Publice, Managementul Vânzărilor. De asemenea, preşedintele Partidului România Unită Vâlcea este expert-contabil.

Posting....