Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

2 iunie 2020

Peste două tone de materiale pirotehnice, confiscate în Drăgășani


• doi bărbați sunt suspectați că făceau comerț ilegal cu aceste materiale
Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, ai municipiului Drăgășani, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vâlcea au descins, în dimineața de 21 decembrie, în municipiul Drăgășani. Au fost vizate locuințele a două persoane bănuite că ar fi comercializat, fără drept, articole pirotehnice.
Oamenii legii au descins în locuințele celor doi bărbați, unul de 38 de ani și altul de 42 de ani, ambii din municipiul Drăgășani. Ei erau bănuiți că ar fi realizat operațiuni cu articole pirotehnice, încălcând prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Întreaga acțiune s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal. În urma efectuării perchezițiilor, au fost identificate și ridicate 35.560 bucăţi articole pirotehnice de diferite categorii, în greutate totală de 2.138 kg.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept, prevăzută de Legea 126/1995.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate