Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 iulie 2020

Ordinară cu 24 de puncte la Primăria Râmnicului


Joi, 26 aprilie, cu începere de la ora 13.00, sala de ședințe a Primăriei Râmnicu Vâlcea va găzdui întâlnirea ordinară aferentă lunii în curs. Pe ordinea de zi se află 24 de puncte, al căror conținut îl vom reda în rândurile de mai jos:
1.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local pe trimestrul I al anului 2018.
2.Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii al unităților de învățământ preuniversitar de stat pentru anul 2018.
3.Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituțiilor de cultură, sport și asistență socială pentru anul 2018.
4.Raport și proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții pentru anul 2018.
5.Raport și proiect de hotărâre privind efectuarea unor plăți din bugetul local.
6.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea unui Acord de Asociere în vederea organizării în parteneriat a evenimentului „Festivalul Berii–Serbările Timișoreana”, 29.06.- 01.07.2018.
7.Raport și proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Râmnicu Vâlcea la organizarea unui eveniment cultural.
8.Raport și proiect de hotărâre privind organizarea evenimentelor desfășurate cu ocazia Zilei Râmnicului.
9.Raport și proiect de hotărâre privind plata cotizației aferentă anului 2018 către Asociația „Orașe Energie România”.
10.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea și completarea alin.(1) al art.1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 68/2018.
11.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Consiliului Local nr. 96 din 28.03.2018 referitoare la aprobarea „Studiului de oportunitate pentru fundamentarea și stabilirea soluțiilor optime de gestiune a serviciilor de transport”.
12.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea: Bloc S15, Bloc S16, Bloc 95, Bloc H, Bloc 13”.
13.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea: Bloc B2, Bloc A6, Bloc N4, Bloc N5, Bloc 9”.
14.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului „Reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Municipiul Râmnicu Vâlcea:Bloc 2, Bloc 2A, Bloc 3, Bloc A, Bloc 130, Bloc R8 bis”.
15.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Fișei de fundamentare pentru stabilirea valorii activităților specifice serviciului de iluminat public din municipiul Râmnicu Vâlcea.
16.Raport și proiect de hotărâre privind trecerea unor imobile-construcții din domeniul public în domeniul privat al municipiului în vederea demolării.
17.Raport și proiect de hotărâre privind suplimentarea suprafeței de teren concesionată prin contractul nr. OE 624/14.01.1998.
18.Raport și proiect de hotărâre privind suplimentarea suprafeței de teren concesionată prin contractul nr. 1176/2002.
19.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 86/2018.
20.Raport și proiect de hotărâre privind reorganizarea aparatului de specialitate al primarului municipiului Râmnicu Vâlcea și a Poliției Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea.
21.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Serviciului Public Creșe.
22.Raport și proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Căminului pentru Persoane Vârstnice Râmnicu Vâlcea, începând cu 01.05.2018.
23.Raport și proiect de hotărâre privind aprobarea Contractului pentru finanțarea în cadrul Programului național de cadastru și carte funciară a lucrărilor de înregistrare sistematică inițiate de Municipiul Râmnicu Vâlcea pentru sectoare cadastrale.
24.Întrebări, interpelări, petiții, informare consilieri locali.

 

Alte articole de la Actualitate