Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

2 decembrie 2020

Oportunități de carieră pentru inginerii și experții IT vâlceni la BESTEngineer


Ingineri și experți IT vâlceni pot găsi noi oportunități în carieră la BESTEngineer, singurul târg de locuri de muncă specializat în domeniul IT, care va ajunge, în premieră, la Pitești. Evenimentul, se va desfășura la Pitești Mall, în zilele de 22 și 23 mai, între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este liberă. Vor fi prezente peste 15 companii care sunt în căutare de ingineri și experți IT.
„Numărul angajatorilor prezenţi la ediţiile BESTEngineer este între 15 şi 20, dar ofertele de job-uri disponibile în perioada evenimentului depășesc numărul de 250 poziții/ediție”, declară doamna Georgiana Ivan, Events Manager la Avanz M.C., orga­ni­zatorul evenimentului. Printre compa­niile par­ticipante se numără LEONI Wiring Systems Pitești, Globema, FAURECIA Seating Tălmaciu, Lear Corporation, Kepler Rominfo, Plastic Omnium, ANA IMEP, Rian&Partners, Kärcher etc.
„Oferta anuală prezentată de către unii dintre angajatori atinge chiar și cifra de 1.000 de locuri de muncă! De aceea, avantajul can­didatului cu un CV depus în perioada târgului este că poate fi contactat de angajator chiar și post-eveniment. Ofertele de angajare ale companiilor prezente la BESTEngineer vizează candidații cu experiență din domeniul inginerie și IT, dar sunt puse la dispoziţie şi stagii de practică sau internship-uri, dedicate studenţilor sau celor aflați la început de carieră”, a precizat doamna Ivan.
Candidații pot discuta direct cu repre­zen­tanții HR ai companiilor angajatoare prezente la târg, dar au posibilitatea de a aplica și pe bestengineer.eu/calendar2015/Pitesti/joburi, unde vor găsi o parte dintre pozițiile dispo­nibile.
Într-o mare proporție, candidații căutați sunt cei cu experiență, dar sunt așteptați și studenții sau masteranzii care pot aplica pentru un internship sau alte poziții pentru care nu este necesară experiență.
Până în prezent s-au desfăşurat 16 ediţii BESTEngineer în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj, Braşov sau Sibiu, la care au participat peste 100 de companii.
Următoarea ediție a BESTEngineer va avea loc peste o săptămână la București, ajungând astfel la cea de a 18-a ediție în România.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate