Oaspete inedit pentru râmnicenii ieșiți la plimbare în Parcul Zăvoi


• oamenii au dat nas în nas cu unul dintre cei mai cunoscuți și respectați europarlamentari români
După-amiaza zilei de sâmbătă a fost una specială pentru cei care au ieșit la plimbare și pentru a lua „o gură de aer” în Parcul Zăvoi. Asta pentru că nu în fiecare zi ai posibilitatea să mergi liniștit pe aleile parcului și să te întâlni cu unul dintre cei mai cunoscuți europarlamentari români. Și, ca să nu mai prelungim suspansul, vă spunem că, mai bine de o oră, Norica Nicolai s-a aflat în Parcul Zăvoi și a discutat cu toți cei pe care i-a întâlnit. Scopul vizitei sale la Vâlcea, una fulger am numi-o, a fost reprezentat de susținerea candidatului ALDE pentru funcția de primar al Râmnicului, Remus Grigorescu, a echipei pentru CL Râmnicu Vâlcea, cât și a echipei pentru CJ Vâlcea.
Norica Nicolai a discutat foarte degajat și deschis cu trecătorii, ea fiind recunoscută de către unii dintre aceștia. Europarlamentarul a fost însoțit de Remus Grigorescu, Eduard Vârlan și alți membri ai echipei ALDE Vâlcea. Mesajul transmis oamenilor a fost acela de a ieși la vot și a alege o administrație locală care să redea Râmnicului demnitatea în țară.

Cine este Norica Nicolai?

• născută pe 27 ianuarie 1958, în Sinaia (Prahova)
• în Parlamentul European face parte din Grupul Alianței Liberalilor și Democraților pentru Europa
• la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014 a câștigat mandatul aflându-se pe lista de candidați a Partidului Național Liberal
• este membru în: Delegația la Comisia de cooperare parlamentară UE-Moldova, Delegația la Adunarea Parlamentară Euronest și Comisia pentru pescuit.

• este membru supleant în: Comisia pentru afaceri economice și monetare și Delegația la Comisia de cooperare parlamentară UE-Rusia

Alăturat, vă prezentăm câteva imagini foarte sugestive surprinse în timpul vizitei Noricăi Nicolai la Vâlcea.
De asemenea, vă anunțăm că în edițiile print și on-line de luni veți găsi un amplu interviu acordat de europarlamentarul Norica Nicolai în exclusivitate pentru Curierul de Vâlcea.