O nouă „extraordinară” convocată de Gigi Matei Consilierii liberali spun că nu sunt lăsaţi să participe la şedinţe de Cotescu şi Crăciunescu!


Aşa cum v-am mai informat, şedinţa extraordinară de vineri, 9 iulie, a Consiliului Local al Râmnicului nu s-a desfăşurat din lipsă de cvorum, fiind prezenţi doar 11 consilieri locali. Primarul interimar Gigi Matei a convocat pentru azi o nouă „extraordinară”, pe a cărei ordine de zi se află puncte importante precum: rectificarea listei de investiţii prin plata sumei de 226.642 lei către constructorul care lucrează la transformarea corpului A de la fostul Cămin de Bătrâni în 44 de locuinţe sociale; prelungirea Contractului de delegare a gestiunii unor servicii publice de administrare a domeniului public şi privat de interes local către SC Pieţe Prest SA; aprobarea programului Zilelor Imnului Naţional.
Legislativul local este blocat şi pare imposibil ca lucrurile să fie aduse la un numitor comun. Probabil că şi la şedinţa extraordinară convocată, din nou de Gigi Matei, pentru azi, 14 iulie, nu se va cosemna cvorumul necesar. Iar unii consilieri din partea PNL susţin că nu sunt lăsaţi să vină la şedinţă de liderii Adrănel Cotescu şi Grig Crăciunescu, deşi problemele administrative ar trebui să primeze în dauna aspectului politic.