Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 octombrie 2020

O fostă galactică revine la Vâlcea


• Handbal Club Municipal a realizat un transfer de top
În această seară, conducerea HCM Râmnicu Vâlcea a făcut publică semnarea celui mai important contract de transfer al unei jucătoare din pauza competițională. O fostă jucătoare a mult regretatei echipe Oltchim a decis să revină la Vâlcea și să semneze cu HCM. Este vorba despre Patricia Vizitiu (27 ani), care a semnat, chiar astăzi, un contract valabil pe un sezon cu HCM Râmnicu Vâlcea. Sportiva a efectuat deja primul antrenament alături de echipa pregătită de antrenorul Constantin Ștefan.
Interul drepta a jucat la Oltchim în perioada 2009-2012, Patricia fiind componentă a lotului național, alături de care a participat și la Olimpiada desfășurată în vară, la Rio de Janeiro.

Ce a spus jucătoarea după ce a semnat contractul?

În comunicatul de presă prin care conducerea de la HCM Râmnicu Vâlcea a anunțat perfectarea contractului cu Patricia Vizitiu se regăsește și o declarație a celei mai noi handbaliste a trupei de la poalele Capelei. Să vedem ce a declarat Patricia: „Este un sentiment plăcut pentru mine să revin aici, mereu am jucat cel mai bun handbal la Vâlcea, este ca o a doua casă pentru mine. Mă bucur pentru decizia luată, să vin la HCM, sper din tot sufletul să fiu benefică echipei. Au trecut trei ani de când am plecat de la Vâlcea, sper ca această echipă să readucă publicul numeros în Sala Traian. Am vorbit des în ultima perioadă cu domnul Constantin Ștefan, este un antrenor bun, m-a atras și faptul că mă simt la Vâlcea ca acasă. Sper să fiu sănătoasă și să ajut cât mai mult echipa”.
Ar mai fi de amintit faptul că noul inter al HCM-ului are o carte de vizită destul de impresionantă. De-a lungul celor 10 ani în care a practicat handbalul la nivel profesionist, Patricia Vizitiu a evoluat pentru echipe ca: CSȘ Petroșani, Rulmentul Brașov, Oltchim Râmnicu Vâlcea, Üsküdar Istanbul (Turcia), Krim Ljubljana (Slovenia), CSM București și HCM Baia Mare.

Alte articole de la Handbal