O firmă doljeană, în topul firmelor românești cu expansiune globală


Nu puține firme din România se pot mândri cu faptul că serviciile lor sunt utilizate la nivel global de utilizatori din aproape toate țările lumii. Iată însă cazul unei societăți cu capital românesc, manageriată de antreprenori români, cu angajați ce lucrează în România (chiar în județul Dolj), dar care oferă în mod continuu servicii care au câștigat încrederea a mii de utilizatori din aproape 150 de țări! Este vorba despre THC Projects, care s-a lansat cu mai mulți ani în urmă direct cu servicii de hosting dedicate piețelor globale și care mai nou, cu expertiză internațională, promovează în rândul companiilor românești serviciile premium de găzduire web.

După cum este relatat în mai multe publicații naționale, povestea de succes a THC Projects se bazează pe un portal de servicii web conceput pentru piețele externe – thcservers.com, lansat în limba engleză. Cu datacenter performant în România și cu servere și în alte locații globale, cu servicii orientate către client inclusiv post vânzare, se poate spune că firma „a dat lovitura”, ajungând să găzduiască numeroase website-uri ale unor companii din fel de fel de domenii. Cea mai importantă piață este cea americană, după cum dezvăluie administratorii afacerii. Astfel, iată că servicii românești cu brand propriu se vând cu succes în Statele Unite ale Americii și sunt apreciate pentru nivelul de calitate și seriozitate.

De câteva luni, THC Projects administrează și www.thc.ro, varianta de portal de servicii web dedicată exclusiv pieței românești. Firmele din țara noastră au astfel posibilitatea de a contracta servicii de cea mai bună calitate în materie de găzduire web și alte facilități conexe. Oferta se evidențiază nu doar prin preț, ci mai ales prin pachetul complet de beneficii. Se pune accent pe serviciul de asistență tehnică non stop, extrem de util pentru clienți. De asemenea, uptime-ul este garantat la cel puțin 99,9%, deci website-urile clienților vor putea fi accesate oricând de către vizitatori, în cele mai bune condiții de viteză de încărcare. Datacenterul existent chiar în județul Dolj face ideală găzduirea web de către firme locale, care se dedică în mare parte utilizatorilor din România.

Serviciile de găzduire web de la THC Projects includ securitate web, domenii și chiar servicii de web design și soluții e-commerce. Chiar dacă cei mai mulți clienți sunt din mediul de afaceri, companii de diverse dimensiuni (IMM-uri și chiar corporații, cu nevoi foarte diferite în domeniu), serviciile THC.ro sunt adaptate și persoanelor fizice care au nevoie de găzduire web – de exemplu bloggerilor, cu găzduire wordpress simplu de utilizat. Pachetele de hosting sunt diverse, adaptate oricăror cerințe specifice.

Companiile românești de tehnologie, pornite de obicei de antreprenori cu investiții medii, înregistrează tot mai multe succese la nivel internațional. În condițiile în care piața locală de servicii IT este celebră mai mult pentru beneficiile de outsourcing oferite companiilor externe de top, este de apreciat faptul că business-ul local din domeniu capătă contur, iar antreprenorii români au tot mai mult curaj să își construiască branduri proprii de succes la nivel internațional.

Posting....