Membrele Ligii Femeilor au oferit daruri copiilor din Centrul „Ana”


• Biblioteca Județeană și Direcția de Asistență Socială, parteneri în acțiune

Pe 9 iunie, de sărbătoarea Sfântă a Înălţării Domnului, membrele Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului, la iniţiativa colegei lor, nutriţionist Marina Cîrjaliu Murgea, preşedinta Asociaţiei „Sănătatea se învaţă” au organizat acţiunea «Hrană pentru trup şi suflet». Aceasta s-a desfășurat la Centrul de Plasament „Ana” din Râmnicu Vâlcea. În cadrul unui atelier de lucru, copiii au participat la realizarea unei băuturi naturale, a unei salate de legume, dar şi a unui desert din fructe uscate, arătându-se interesaţi de a învaţa cât mai mult despre modul de hrană sănătos. Membrele Ligii au pregătit şi tradiţionalele ouă roşii, pentru a împărtăşi împreună cu copiii bucuria Înălţării Domnului.
„Printre copii este minunat de fiecare dată, dar azi, printre copiii de la Centrul «Ana» a fost un altfel de sentiment, unul trăit cu jumătate de suflet, cu întrebarea: de ce aceşti copii minunaţi au ajuns aici? Doar bucuria lor, căldura cu care te îmbrăţişează, voioşia cu care se implică, te fac să uiţi puţin de acest de ce. Fiecare în parte, este special, are ceva de împărtăşit şi de povestit! Mulțumesc colegelor de la Liga Femeilor Creştin Ortodoxe Vâlcea pentru că au fost de acord cu iniţiativa acestei acţiuni şi astfel am ajuns să cunosc aceste suflete minunate. Să ne ajute Dumnezeu să le putem fi aproape mult mai des acestor copii, să-i încurajăm şi să-i îndrumăm în a se înălţa la adevărata lor valoare”, a declarat Marina Cîrjaliu Murgea.
Acţiunea a fost organizată în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea.

Posting....