Maternitatea, dotată cu alte două mese ginecologice


Miercuri seara, am fost informați în premieră, de președintele Asociației „Prietenii spitalului vâlcean”, Loredana Popescu, de faptul că au sosit două mese ginecologice, pentru Maternitatea vâlceană. Achizițiile s-au făcut de către Asociația „Prietenii spitalului vâlcean”, cu sprijinul sponsorilor și în baza campaniei «Normalitate la maternitate». Potrivit declarației reprezentantului asociației, Diana Calciu, o masă ginecologică a costat 1.700 de lei. Ambele mese au fosta amplasate pe secția Internări.
Mesele au fost achiziționate cu sprijinul unei societăți care ne-a înțeles de fiecare dată. S-au ținut și de cuvânt și ne-au adus mesele ginecologice până la finele lunii, așa cum a fost vorba. La începutul lunii, am mai achiziționat o masă ce a fost montată pe secția Ginecologie”, a declarat, pentru ziarul nostru, Diana Calciu.
În urmă cu o săptămână de zile, Asociația „Prietenii spitalului vâlcean” au achiziționat, la cerere, fire de sutură, pentru medicii de la Maternitate, iar la începutul lunii au fost donate unității medicale și două pompe de sân.