Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 septembrie 2019

Licitațiile fără final au stopat lucrările la Școala Pesceana


Advertisements

În comuna Pesceana, Școala cu clasele I-VIII nu poate dispune de autorizația Sanepidului din cauza faptului că grupurile sanitare se află în afara clădirii. Se știe prea bine că pentru a obține avizul DSP Vâlcea, pentru noul an școlar, o unitate de învățământ trebuie să dispună, printre altele, și de grupuri sanitare în interiorul clădirii de studiu. Lucrurile nu au fost lăsate baltă, ci autoritățile publice locale s-au zbătut să dreagă situația, doar că licitațiile pentru amenajarea toaletelor le-au dat de furcă.
„Avem proiect pentru amenajarea toaletelor pe PNDL, dar nu am reușit încă să încheiem licitația, să avem o firmă care să se ocupe de lucrări. Există fosă septică, avem apă curentă, dintr-un puț propriu, dar la prima licitație demarată s-au prezentat două firme, care apoi s-au retras. Am încercat încredințarea directă a lucrării, dar nici atunci n-am avut sorți de izbândă. Acum vom demara din nou procedura licitației și sperăm să avem noroc”, a declarat, pentru cotidianul nostru, Ion Vasile, primar Pesceana.
În comună activează și o grădiniță cu program normal care beneficiază de toate utilitățile și are avizul de funcționare al Sanepidului. De asemenea, tot pe PNDL, se află-n construcție și o a doua grădiniță, de data aceasta cu program prelungit.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate