Lary și-a găsit echipă în România


Transferat de la CSM Râmnicu Vâlcea la Juventus Torino din vara anului 2011 (pe când avea doar 17 ani), Laurențiu Brănescu nu a apucat să debuteze, într-un joc oficial, în tricoul multiplei campioane a Italiei. Totuși, tânărul și talentatul portar vâlcean (acum în vârstă de 22 ani) a evoluat pentru mai multe echipe din ligile inferioare ale Italiei, cât și din alte țări.

Obiectiv ambițios pentru Lary: vrea la Cupa Mondială din 2018

Zilele acestea, Laurențiu Brănescu (Lary pentru prieteni) a făcut un pas important în carieră și a venit în atenția oamenilor de fotbal din țara noastră. Cu acordul său și al oficialilor echipei Juventus, la care este încă legitimat, Laurențiu Brănescu s-a transferat la unul dintre cele mai cunoscute și puternice cluburi din România. Este vorba despre Dinamo București. Ajuns la gruparea din Ștefan cel Mare, acolo unde va evolua pentru cel puțin un sezon, Lary speră să se facă remarcat și să ajute gruparea alb-roșie să bifeze încă un titlu de campioană. Dacă portarul vâlcean va avea evoluții constant bune este probabil ca el să intre în atenția selecționerului echipei naționale (oricare ar fi acesta) și să fie convocat pentru jocurile selecționatei tricolore din preliminariile Cupei Mondiale din 2018. Sau, de ce nu, chiar la turneul final din Rusia, în eventualitatea în care formația noastră va reuși mult visata calificare.
„Am ales Dinamo fiindcă aici am fost dorit cel mai mult. Și din punct de vedere financiar și al condițiilor din contractul de împrumut. Știam că aici sunt sub ochii tuturor. Depinde doar de mine. Am 22 de ani, iar obiectivul meu este Cupa Mondială din 2018”, a declarat Laurențiu Brănescu pentru Digi Sport, la puțin timp după ce a semnat contractul de împrumut cu Dinamo București.