La DJST Vâlcea s-au stabilit, câștigătorii concursului de proiecte pentru tineri


Reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au anunțat, în mijloc de sezon estival, câștigătorii concursului de proiecte desfășurat în ultimele luni. Așa după cum ați aflat din numere anterioare ale cotidianului nostru, genul acestea de activități este destinat tinerilor interesați de accesarea fondurilor europene. Tema concursului la care facem referire a fost intitulată „Stimularea implicării tinerilor în viaţa societăţii!”, ONG-urile din județul nostru fiind invitate să își depună dosare de aplicare pentru accesarea fondurilor.
Zilele trecute, oficialii Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea au anunțat cei doi câștigători: ARDOR Oltenia și Asociația „Zâmbete Colorate”.
„Acțiunile pe care le vor organiza ONG-urile câștigătoare se vor desfășura în Centrul de Agrement Căciulata și Centrul de Agrement Cozia. Aceste locații se află în administrarea DJST Vâlcea, locații în care, de-a lungul anilor, nenumărați copii și tineri și-au petrecut timpul liber sau vacanțele. Dorim pe această cale să mulțumim Ministerului Tineretului și Sportului pentru că susține financiar astfel de proiecte, care au ca țintă directă tinerii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către reprezentanții DJST Vâlcea.