IPJ Vâlcea caută cinci polițiști


Nu, nu este vorba despre cinci polițiști dați dispăruți sau răpiți de niscaiva talibani ori de vreun… om rău, ci despre numărul de posturi vacante pe care Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea le pune la dispoziție în următoarea perioadă. Zilele trecute, reprezentanții IPJ Vâlcea ne-au anunțat că aceste cinci posturi sunt scoase la concurs, prin încadrare direct. Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie 2021, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.
„Posturile scoase sunt în specialitățile pregătire profesională, psihologie, financiar, Schengen și Relații Internaționale. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://vl.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, ne-au anunțat angajații Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea pe marginea acestui subiect.
În context mai este de amintit că, în perioada 21 – 29 octombrie 2021, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează persoanele interesate (dacă este prevăzută o astfel de probă). La data de 6 noiembrie 2021 este programată proba scrisă, care va consta într-un test de tip grilă.
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea