Investiția majoră a edilului Pârvulescu: apă în gospodăriile din Păușești-Otăsău


99% din gospodăriile din Păușești-Otăsău au rețea de apă potabilă, investiția fiind finalizată anul trecut. „Spunem 99% din gospodării au apă pentru că mai avem zone izolate, cu puțini localnici. E mai greu, dar nu-i vom uita nici pe acești cetățeni. Oricum, rețeaua de apă potabilă este una modernă”, a precizat edilul Pârvulescu. Investiția a fost realizată din bugetul local, cofinanțarea fiind asigurată de Consiliul Județean, fiind vorba despre 1,5 miliarde lei vechi.
Printre realizările liberalului, amintim și asfaltarea drumului din satul Barcanele, pe o lungime de 500 metri, cu bani din bugetul local.

2015: continuă asfaltarea drumurilor și refacerea podețelor

Sunt lucrări demarate anul trecut care continuă și anul acesta. În 2014, a început reabilitarea drumului sătesc ce pornește de la Primărie și duce la școala din Păușești-Otăsău. Investiția este în derulare, fiind finanțată prin Ordonanța 28. Ploile din vara anului 2014 au rupt două poduri din comună, căi de acces foarte importante pentru localnici. „Am primit bani pentru refacerea unui pod și am demarat lucrarea. Este vorba despre podul din satul Văleni, iar costurile se ridică la 34 de miliarde lei vechi. Termenul final al lucrării este mai/iunie a.c.”, a mai precizat, pentru ziarul nostru, liberalul Pârvulescu.
Cel de-al doilea pod afectat se află lângă Primărie și, săptămâna trecută, autoritățile locale au transmis Prefecturii situația obiectivului. Instituția Prefectului va transmite un proiect de hotărâre pentru alocarea fondurilor necesare.