Învestirea primarului Dediu și a CL Păușești-Măglași, o ședință exemplară


Astăzi, a avut loc constituirea CL Păușești-Măglași și învestirea primarului Alexandru Dediu (foto sus), oaspete din partea Instituției Prefectului fiind Mironela Tudora.
„A fost o ședință exemplară, de care voi vorbi peste tot… Fără înjurături sau gâlceavă”, a ținut să precizeze, la final, reprezentanta Prefecturii. Totul a decurs ca la carte. După intonarea Imnului Național, s-a trecut la constituirea CL Păușești-Măglași, la depunerea jurământului primarului Dediu, alegerea viceprimarului și validarea mandatelor celor 13 consilieri locali.
La Judecătoria Râmnicu Vâlcea a fost depus dosarul nr. 6.198/2016, iar președintele instituției, Bogdan Mateescu, a validat mandatul de primar al liberalului Dediu, ales cu 1.196 de voturi din cele 1.780 valabil exprimate. Mai mult, PNL a depus în termen legal raportul cu veniturile și cheltuielile, iar Instanța a constatat că sunt îndepliniți toți pașii legali.

Dediu merge în continuare cu „vicele” Radi

Și eu, și vechiul Consiliu Local, suntem împăcați sufletește că am făcut lucruri bune pentru localitate, pentru dumneavoastră. Ne putem privi pe stradă ca prieteni, nu ca dușmani. Pentru încă patru ani, am alături o echipă valoroasă, care dorește să desfășoare activități interesante pentru binele comunității. Ne așteaptă o serie de proiecte, toate având la bază dezvoltarea infrastructurii locale. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat edilul Alexandru Dediu.
Cu 10 voturi pentru, Ion Radi a fost ales viceprimarul comunei, făcând echipă, pentru alți patru ani, cu Dediu. De fapt, Radi a fost și singura propunere a consilierilor locali.

Cristi Buican (foto alăturat), președintele PNL Vâlcea, s-a aflat în sala de ședințe a primăriei, felicitându-i pe cei doi edili de rezultatele obținute și asigurându-i de tot sprijinul în vederea bunei desfășurări a activității administrativ-teritoriale.