Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 mai 2020

Îngrijorător: Într-o singură noapte, un vâlcean de 39 de ani a încercat să violeze două femei din localități diferite


• o bătrână de 76 de ani i-a căzut victimă
• o altă femeie, de 51 de ani, a reușit să se opună agresorului
În noaptea de 1/2 mai, polițiștii orașului Băbeni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 76 ani, din Băbeni, ar fi fost violată de un bărbat necunoscut. Acesta ar fi pătruns în interiorul locuinței sale, iar prin constrângere ar fi întreținut relații sexuale cu bătrâna. În timpul efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au mai fost sesizați de o altă femeie de 51 de ani, din comuna Mihăești, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, faptă comisă de un bărbat cu aceleași semnalmente descrise de prima victimă. În această din ultimă situație, actul sexual nu s-a produs, victima reușind să opună rezistență agresorului.

Cum a fost prins făptașul?

„Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, căutări și scotociri, iar în baza informațiilor obținute au reușit să identifice un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptelor. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol în care se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea”, au transmis polițiștii vâlceni pe marginea acestui subiect.
Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 mai a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Foto: ARHIVĂ

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate