Îngrijorător: Două fete din Râmnic sunt date dispărute


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vâlcea desfășoară verificări cu privire la dispariția a două fete de 13 respectiv 14 ani, din municipiu Râmnicu Vâlcea.
La data de 4 martie, oamenii legii au fost sesizați de către o femeie din municipiu, cu privire la faptul că fiica sa, Predescu Nicole Elena, în vârstă de 13 ani, nu a ajuns la școală și nici la domiciliu nu a revenit.
„În fapt, la data de 4 martie, numita Predescu Nicole Elena a plecat de la domiciliu, cu intenția de a merge la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Râmnicu Vâlcea, însă aceasta nu a ajuns la cursuri și nici la domiciliu nu a revenit. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, minora este plecată împreună cu prietena și colega ei de clasă, Coman Diana.
Numita Predescu Nicole Elena are o înălțime de 1,60-1,65 m, greutate 40-45 kg, păr șaten deschis, lung, nas drept, ochi căprui. În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare kaki cu glugă cu blăniță maro închis, hanorac de culoare gri, blue jeans de culoare albastru, în picioare poartă adidași de culoare neagră cu talpă de culoare albă.
Numita Coman Diana are o înălțime de 1,60-1,65m, greutate 55 kg, păr șaten, până la umeri, nas drept, ochi căprui. În momentul plecării de la domiciliu avea următoarele obiecte vestimentare: jachetă din fâș de culoare neagră, jeans de culoare neagră și ghete maro”, au transmis polițiștii vâlceni cu privire la această dublă dispariție.
Notă: Imaginea cu cele două fete dispărute ne-a fost furnizată de către reprezentanții IPJ Vâlcea.

Up-date 5 martie,  ora 18.00: în urma investigațiilor specifice, polițiștii le-au identificat pe cele două eleve în municipiul Buzău. Ele au fost redate in siguranță familiilor în cursul zilei de astăzi.