Infracțiuni rutiere, depistate și pedepsite de polițiștii vâlceni


• în Frâncești, un tânăr de 17 ani a fost depistat la volan
Zilele trecute, polițiștii rutieri au acționat în trafic pentru verificarea respectării normelor rutiere. În urma constatărilor, au fost întocmite dosare penale.
În dimineața zilei de 3 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic, pe Drumul Județean 650, în Ocnele Mari, un șofer de 25 de ani, domiciliat în Râmnicu Vâlcea. S-a constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.
Polițiștii Secției 4 Prundeni au oprit în trafic, tot atunci, pe raza comunei Orlești, un moped condus de un bărbat de 47 de ani, domiciliat în comuna Prundeni. Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și avea o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, polițiștii din orașul Băbeni au oprit în trafic, în comuna Frâncești, pe Drumul Județean 646 A, un autoturism condus de un băiat cu vârsta de doar 17 ani. Tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cele trei situații prezentate mai sus, polițiștii au înregistrat dosare penale.