Incendiu în Măciuca


• pompierii au intervenit de urgență
• proprietara a suferit un atac de panică, dar a refuzat să fie transportată la spital
Joia trecută, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al județului Vâlcea au fost solicitați, în după-amiaza zilei, pentru salvarea unei locuințe din comuna Măciuca. Salvatorii au intervenit ca urmare a faptul că, locuința în cauză, proprietatea unei femei din localitate, fusese cuprinsă de flăcări.

Un scurt circuit, vinovat pentru declanșarea prăpădului

„Flăcările s-au declanșat într-una dintre camere, la instalația de alimentare cu energie electrică. Până la stingerea incendiului, a ars izolația cablului de la instalație, iar zidurile clădirii s-au degradat prin afumare. Incendiul a fost stins la scurt timp de la sosirea pompierilor la locul intervenției, înainte ca flăcările să cuprindă întregul imobil. Pe timpul intervenției, proprietara a suferit un atac de panică, motiv pentru care a primit îngrijiri de la echipajul SMURD aflat la locul intervenției. Ulterior, femeia a refuzat transportul la spital”, se arată în comunicatul de presă transmis de pompieri.
De amintit și faptul că, în urma cercetărilor preliminare efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-ar fi declanșat din cauza producerii unui scurt circuit la instalația electrică.