În Vâlcea, Pompieri din mai multe județe s-au luptat cu focul


• din fericire, totul s-a întâmplat în cadrul unui concurs
La finalul săptămânii trecute, pe Stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea, reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” Vâlcea au organizat şi desfăşurat „Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi serviciilor private pentru situaţii de urgenţă” – etapa interjudeţeană.
La concursul în care pompierii și-au demonstrat măiestria în ceea ce privește lupta cu flăcările au participat echipaje din șapte județe: Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți, Olt și, evident, Vâlcea.
Pompierii din județul nostru au demonstrat că sunt buni salvatori reușind să obțină două premii. La serviciile private pentru situații de urgență, SPSU SC Oltchim SA Râmnicu Vâlcea și-a trecut în cont marele premiu, în timp ce, la categoria ștafetă 4 x 100 metri SVSU din orașul Călimănești a urcat pe ultima treaptă a podiumului.
De amintit și faptul că echipajele clasate pe podium au fost premiate cu diplome, medalii și cupe, iar câştigătorii, atât de la serviciile voluntare, cât şi de la cele private, vor participa la faza națională a întrecerii.

Posting....