În acest final de săptămână, muzica retro – regină la Florile Govorei 2018


• Fuego și prietenii au ținut capul de afiș al petreceri govorenilor
Manifestările și evenimentele dedicate ediției 49 a Florilor Govorei s-au întins, și anul acesta, pe durata a două zile, îmbinând stiluri de muzică diferite și oferind o amintire specială govorenilor rămași acasă, dar și celor întorși pentru vacanță de peste hotare.
Sâmbătă, startul s-a dat prin deja tradiționalul traseu prin centrul stațiunii și un spectacol susținut de ansamblul „Plaiuri muscelene”. De la orele 18.00, Paul Surugiu Fuego și prietenii săi au luat în primire scena și au semnat pentru buna dispoziție a nostalgicilor muzicii ușoare de altădată. Vreme de patru ore, Irina Loghin, Marina Florea, Stela Enache, Anastasia Lazariuc și trupa de dans Destiny s Dance din Pitești au susținut spectacolul „Ce seară minunată – Gala muzicii românești de calitate”.
Duminică, programul gândit de administrația edilului liberal Mihai Mateescu a continuat cu programul „Steluțelor brâncovene” din Horezu, „Nedeița” din Tomșani, „Haiducii” din Amărăști, „Moștenitorii” din Pietrari și „Miorița” din Vaideeni.
Olguța Berbec și Gelu Voicu au completat segmentul folcloric al zilei, pentru ca Sonny Flame și Ami să încheie programul artistic de la Florile Govorei 2018.