Handbalul vâlcean, un sport de perspectivă și la masculin


Chiar dacă fetele au scris istorie în handbal, până acum, pentru județul nostru, un grup foarte ambițios de băieți dorește ca Vâlcea să se facă recunoscută pe plan național și pentru rezultatele de la masculin. Juniorii 2 de la Clubul Sportiv Școlar Municipiul Râmnicu Vâlcea au planuri mari pentru noul sezon, ambițiile lor fiind confirmate, încă de la meciul de debut, de o victorie categorică în fața sibienilor de la CSȘ. Tinerii pregătiți de antrenoarele Stăncuța Guiu și Claudia Din s-au impus fără emoții în meciul din prima etapă, scor 35-25.
Înaintea acestui joc, conducerea Clubului Sportiv Școlar din Râmnicu Vâlcea a organizat un moment de prezentare a lotului și a staff-ului tehnic care se va ocupa de bunul mers al echipei în sezonul care tocmai a început. La evenimentul organizat în sala de sport a Colegiului Energetic au fost prezenți și sponsorii care au contribuit la asigurarea celor necesare pentru tinerii jucători. Directorul Clubului Sportiv Școlar Municipiul Râmnicu Vâlcea, Mihai Ioniță, a mulțumit sponsorilor pentru implicarea activă și le-a transmis sportivilor și antrenoarelor ca sezonul care a început să fie unul cât mai productiv pentru echipa de juniori. La rândul ei, antrenoarea Stăncuța Guiu a felicitat echipa pentru victoria din prima etapă, apreciind și dăruirea pe care tinerii sportivi au arătat-o pe teren. Chiar dacă antrenoarea a precizat că echipa nu are un obiectiv fixat pentru noul sezon, fiind primul an în care băieții pe care îi pregătește evoluează la categoria de vârstă juniori 2, după implicarea pe care am văzut-o în jocul tinerilor sportivi, apreciem că aceștia se pot lupta cu șanse reale pentru un loc cât mai bun în clasamentul seriei din care fac parte și pentru calificarea la turneele finale de juniori 2.
La final, este de amintit și faptul că echipa râmniceană de juniori 2 va evolua în Seria E, alături de alte cinci formații: CSȘ Craiova, LPS Târgu Jiu, CSȘ Hunedoara, CSȘ Sibiu și CSȘ Drobeta Turnu Severin.