Embleme de Onoare și de Merit pentru trei angajați ai Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici”


Joi, 23 decembrie 2021, în cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată pe platoul Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici” din Râmnicu Vâlcea, în prezența întregului personal al instituției, pentru rezultatele excepționale și pentru îndeplinirea sarcinilor și misiunilor încredințate, locotenentului Răzvan Oprea, i-a fost acordată Emblema de Onoare a Forțelor Terestre.
Totodată, caporalului clasa a III-a Adrian Preda și personalului civil contractual Corina Felvinți, în semn de apreciere pentru rezultatele din activitatea desfășurată în arma Geniu, le-a fost conferită Emblema de Merit în Serviciul Armatei României clasa a III-a.
Emblemele au fost înmânate în cadrul unei ceremonii oficiale de către comandantul Centrului de Perfecționare Geniu și EOD „Panait Donici”, locotenent-colonel Marius Gâju.
La sfârșitul ceremoniei, comandantul centrului, locotenentul-colonel Marius Gâju, le-a mulțumit celor trei colegi pentru modul în care și-au desfășurat activitatea în cadrul instituției de învățământ, iar întregului personal al centrului le-a urat să aibă parte de sărbători liniștite alături de familie și cei dragi.
• Comunicat de presă