Edilul Dediu, la înălțime de Ziua comunei Păușești-Măglași


• alesul local liberal a bifat încă o sărbătoare organizată „ca la carte”
Vineri, 29 iunie, în zi de mare sărbătoare ortodoxă – Sfinții Apostoli Petru și Pavel – s-a desfășurat și Ziua comunei Păușești-Măglași, eveniment ajuns la cea de-a X-a ediție, precum și Ziua teiului. Ca-n fiecare an, edilul Alexandru Dediu a fost la înălțime cu organizarea evenimentului. Au cântat artiști renumiți, alături de un program artistic organizat de elevii din localitate. Alături de edil, s-au aflat: deputatul PNL, Cristian Buican, viceprimarul localității Păușești-Măglași, Ion Radi, alesul local din Băile Olănești, Sorin Vasilache, primarul din Bunești, Viorel Radi, reprezentanți ai Consiliului Local Păușești-Măglași.
Deputatul liberal Cristian Buican a ținut să-l felicite pe colegul său de partid, primarul Alexandru Dediu, pentru tot ce a făcut pentru dezvoltarea localității pe care o păstorește, promițându-i tot sprijinul său pe mai departe. La rândul său, vecinul edil din Băile Olănești, Sorin Vasilache, a avut un discurs frumos, amintindu-le cetățenilor din Păușești-Măglași proiectele finalizate și cele aflate în derulare de către administrația locală. Primarul Vasilache a pus accent pe proiectul de regularizare a malurilor apelor, pentru a depăși situațiile neprevăzute ale calamităților, proiect derulat cu sprijinul Consiliului Județean Vâlcea, în special cu aportul specialiștilor de la Gospodărirea Apelor Vâlcea.
De asemenea, alesul local din comuna Bunești, Viorel Radi, și-a amintit de cei zece ani petrecuți pe meleagurile comunei Păușești-Măglași, de buna colaborare cu administrația locală actuală, dorindu-și, totodată, ca, la momentul potrivit, să se vorbească și despre proiectul ce prevede amenajarea DC 158 Bunești – Păușești-Măglași, calea de acces ce ar scurta distanța dintre localități cu 28 kilometri.
Un moment sensibil și frumos a fost oferit de către preoții din localitate, vizat fiind Centenarul Marii Uniri de la 1918. Evenimentul a continuat cu muzică de calitate, voie bună și, în încheiere, cetățenii au avut parte de un spectaculos foc de artificii.