După 14 ani, a început amenajarea DN7D!


14 ani de eforturi, de adrese peste adrese, nervi întinși la maxim… Oare chiar atâția ani trebuiau să treacă pentru a se găsi o soluție de amenajare a DN7D? Ei bine, iată că după 14 ani, DN7D, artera ce leagă Perișaniul de județul Argeș, intră-n reabilitare. La solicitarea conducerii Consiliului Județean Vâlcea, după vizita în teren a șefului județului, Constantin Rădulescu, alături de directorul Companiei de Drumuri Craiova, Bogdan Bratu și a secretarului de stat din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Flori, la finele săptămânii trecute, au sosit utilajele și oamenii s-au pus pe muncă.
Se lucrează în regie proprie, adică cu utilaje și angajați de la Compania Națională de Drumuri Craiova și se estimează că, în două săptămâni, se va da o nouă imagine drumului. Se va băga autogrederul, se va așterne piatră, se vor decolmata șanțurile de pe marginea drumului pentru a deveni cât de cât practicabil.
Singura rugăminte a muncitorilor este aceea ca transportatorii de lemne să aibă mare grijă, fiindcă aceștia sunt cei care tranzitează drumul cu tonaj mare și-l pot distruge la loc.