Dovada incontestabilă a haosului din traficul râmnicean. Cum vă explicați marcajul rutier din imagine???


Până la acest moment al zilei (ora 14.00), semnalele pe care le-am primit de la cititorii aflați ca în tranșee prin traficul din municipiu arată că apele învolburate s-ar mai fi liniștit. Explicațiile posibile ar fi mai multe: polițiștii încep să controleze traficul, oamenii s-au resemnat și au lăsat mașinile acasă preferând mersul pe jos sau variantele ocolitoare ori, pur și simplu, foamea de la orele prânzului le-a venit de hac și ei au uitat de problemele din trafic.
Nu putem să știm cu certitudine care este adevărul, însă ținem morțiș să vă prezentăm o imagine pe care un cititor ne-a trimis-o pe o rețea de socializare. Acesta a fost „capturată” (că tot e la modă un joc în care trebuie să capturezi… diverse chestii) pe o stradă din Râmnic, paralelă cu râul Olănești în zona celor două poduri din centrul orașului. În opinia noastră, imaginea face toți banii și credem că niciun șofer nu îi poate înțelege logica. De ce? Fiindcă marcajul rutier nu are logică!
Mulțumim cititorului Liviu Diaconu, cel care ne-a pus la dispoziție această imagine prin intermediul unei rețele de socializare.

UP-DATE

În urma verificărilor pe care le-am făcut în cursul zilei de astăzi la locul în care această imagine a fost surprinsă noaptea trecută, ținem să precizăm faptul că eroarea a fost corectată. Acum, marcajul rutier nu mai induce șoferii în eroare. Totuși, chiar dacă apreciem eforturile depuse de autoritățile locale pentru remedierea erorii, suntem de părere că marcajul trebuia executat din prima așa cum ar fi trebuit, fără a se lăsa loc de interpretări.