Două fete au plecat de acasă! Le-ați văzut??


• ambele minore au domiciliul în orașul Bălcești

Prin intermediul unui comunicat de presă transmis în urmă cu puțin timp, polițiști vâlceni lansează un apel pentru identificarea a două fete care nu s-au mai întors acasă. Una dintre ele nu se află la prima plecare voluntară de la domiciliu și, din câte se pare, cele două au plecat împreună. Există informații conform cărora fetele ar fi fost văzute în Craiova.
„Pe 18 ianuarie, Bâldea Elena-Cătălina, de 14 ani, a plecat de la domiciliu din localitatea Bălceşti la liceul la care este elevă şi nu a mai revenit după terminarea cursurilor. Minora se află la prima plecare de acest gen şi este pusă şi în urmărire naţională. Semnalmente: înălţime 1.60m, greutate 50 kg, faţa ovală, ten închis, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor. Obiecte de îmbrăcăminte: La data plecării, minora era îmbrăcată cu blugi de culoare neagră, geacă de fâș de culoare neagră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră”, se arată în comunicatul transmis de polițiști.
Oamenii legii oferă informații și despre cea de-a doua minoră dispărută: „A plecat de la domiciliu şi minora Lisandru Denisa, de 15 ani, elevă la acelaşi liceu din localitatea Bălceşti. Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate 55 kg, faţa ovală, ten închis, ochi căprui, păr şaten lung peste lungimea umerilor. La data plecării, minora era îmbrăcată cu blugi de culoare albă, geacă de fâş de culoare albastră, iar în picioare avea ghete de culoare neagră şi o geantă de culoare neagră. Minora nu este la prima plecare voluntară. În urma primelor verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că minorele au plecat împreună de la şcoală şi că au fost văzute în municipiul Craiova”.
La finalul comunicatului, polițiștii lansează apelul pentru găsirea fetelor: „Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!”.

UPDATE: Conform datelor furnizate de polițiștii vâlceni cele două minore au fost găsite în municipiul Craiova tefere și nevătămate.