Din cauza neatenţiei în trafic, accidente uşoare în Râmnic


În ziua de de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, P. Titel (de 66 ani, din comuna Dăeşti) a condus un moped într-un  poligon auto privat din municipiul Râmnicu Vâlcea şi la finalul probei practice pentru obţinerea permisului de conducere valabil pentru categoria AM, în momentul frânării, s-a dezechilibrat şi a căzut.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a lui P. Titel, diagnosticat cu fractură complexă de tibie stânga. Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În aceeaşi zi şi în jurul aceleaşi ore, B. Cornel (de 46 ani, din comuna gorjeană Albeni) a condus o autoutilitară pe Calea lui Traian din Rm. Vâlcea, iar la km 113 +640m a efectuat un viraj la stânga, cu intenţia de a intra în curtea unui imobil, fără a se asigura ca poate efectua această manevra în condiţii de siguranţă şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce tracta o remorcă, condus de  N. Marian. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui N. E., de 12 ani, diagnostic – TCC nivel 0, N. I., de un an,   diagnostic TCC minor.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.