„Deznădeje! Vai de mama noastră! O țară de impotenți administrativ și politic”


• doar atât a mai putut spune primarul Ion Sandu, după vizita la CNADNR
Marți, edilul comunei Perișani, Ion Sandu (foto), alături de primarul din Titești, Cătălin Daneș și un reprezentant al localității Câineni, s-a deplasat la sediul CNADNR București, pentru a dezbate, pentru a nu știu câta oară, problema DN7D. Concluzia trasă după vizită? Nicio speranță. Că doar au trecut 13 ani și nu s-a făcut ceva.
Pot să mă duc de o mie de ori; același efect. Atâta timp cât nu este prins în planul de dezvoltare, cât timp nu reprezintă prioritatea acestora…Ba mai mult, deja au în lucru un proiect pentru a ceda toate drumurile care nu-i interesează, iar DN7D se află pe listă. Ar însemna transferul la autoritățile județene, ori nu știu dacă CJ Vâlcea își va asuma răspunderea. E greu cu banii și acolo. Aștept un răspuns oficial, apoi merg în instanță. Dacă vom avea o hotărâre judecătorească, chiar dacă s-ar schimba directorii, ea va rămâne și va trebui pusă în aplicare. Pe scurt: deznădejde! Vai de mama noastră! O țară de impotenți administrativ și politic”, a declarat, pentru ziarul nostru, primarul Ion Sandu.
DN7D este un drum național lung de 61 km, care face legătura între Curtea de Argeș și Câineni, prin Țara Loviștei. Pentru a fi asfaltat, pus la punct, trebuie fie găsite fonduri pentru investiții, fie reclasificat ca drum județean. În prezent, DN7D arată mai rău ca o uliță.