Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

31 mai 2020

De 1 iunie, Copiii sunt așteptați la Teatrul Anton Pann


• amfiteatrul parcului va fi pregătit pentru un picnic cultural în familie

Așteptăm cu toții 1 Iunie. Ziua de 1 iunie reprezintă pentru noi toți un motiv de bucurie pentru că este ziua copiilor nostri. Părinții, bunicii încearcă așa cum știu, prin toate mijloacele, să dea însem­nă­tate acestei zile pentru ca cei mici să conștientizeze că o dată pe an e ziua lor. La această zi s-a gândit și conducerea Teatrului Anton Pann. Prin acțiunile pe care vi le propun, ca loc de desfășu­rare în amfiteatrul teatrului, reprezentanții instituției de cultură au convingerea că împre­ună cu cei mici veți pleca cu amintirea, cu bucuria și cu satisfacția unei zile împlinite.
Așadar, de Ziua Internațională a Copilului, sâmbătă 1 iunie, Teatrul Anton Pann propune copiilor, părinților și prietenilor teatrului din Râmnicu Vâlcea un picnic cultural în familie. Da, ați citit foarte bine. Picnic Cultural, sună frumos și intere­sant. Imaginati-vă acel amfi­tea­tru din Parcul Antonio Copetti cu două rânduri de trepte și spatiul din față lui. Aici vor avea loc mai multe acțiuni care să-i provoace pe cei mici să participe. De aceea, pentru a petrece mai multe ore, organizatorii vă propun să vă luați cu dumneavoastră o păturică, o carte, un instrument muzical și multă voie bună, ca ziua pe care o veți petrece să fie cu adevărat magică.

Acțiuni culturale de-a lungul întregii zile
Timp de o oră, de la 11.30 la 12.30, Asociația Ataraxia vă pro­pu­ne să urmăriți un spec­tacol de teatru interactiv pentru copii, intitulat „Turtița fermecată”. În intervalul orar 13.00 – 14.00, Mateea Marin împreună cu cei mici vor susține un atelier de creație pentru costume de teatru. Cei mici vor învăța cum se fac costumașele pentru păpuși și nu numai.
Între 14.00-16.00 „Fii mim pt o zi!”, un atelier de teatru sustinut de Alex Popescu în care cei mici vor beneficia de un face-painting. Una din cele mai îndrăgite activități de la petrecerile pentru copii este face painting-ul, sau pictura pe față, folosind culori speciale pentru piele. La acest atelier credem noi că va fi mare îmbulzeală, pentru că orice copil își va dori un desen pe fată. În intervalul de timp 14.00-18.00, toți copii participanți sunt invitați să deseneze în cadrul atelierului „Desenează-ți personajul preferat”. Cu toate aceste desene se va face o expoziție.
Daniela ȘTEFĂNESCU

Poți comenta aici

Alte articole de la Eveniment