Danezii au nevoie de culegători de căpșuni


Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza, în prima parte a lunii martie, o selecție a locurilor de muncă pentru sectorul agricol – cules căpșuni – 30 de locuri pentru Danemarca. Ca și cerințe: vârsta minimă 18 ani; munca fizică grea; sunt preferați lucrătorii cu experiența anterioară la culesul căpșunilor. Lucrătorii trebuie să fie motivați și flexibili în privința programului. Se acceptă și cupluri.
Durata contractului este de aproximativ 6-7 săp­tămâni, 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săpt­ă­mână. Limba străină: limba engleză – nivel mediu.
Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plătește echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro brut/kg. plus 6,75 % spor de muncă grea plus 12,5% bani de vacanță .. aplicați la suma totală. Alte beneficii: cazare în clădire/camere; taxa de cazare pe zi/o persoană este echivalentul în coroane daneze a circa 8 euro (se asigură spații pentru prepararea mâncării, internet wireless, dușuri, TV, mașini de spălat).
Pentru a aplica, candidatii trebuie să acceseze lin­kul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat în limba en­gleză și cu poza atașată, conform instrucțiunilor. C.V. -urile se trimit pe adresa de email: info@duborgjordbaer.dk. Preselecția persoanelor care au aplicat este făcută de angajator. Invitarea la selecție a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Brașov. Selecția va avea loc la Brașov, la începutul lunii martie 2017. Detalii referitoare la data, locul și programul selecției vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.
Termen limită de trimitere a CV-ului: 15.02.2017.