Cursuri online pentru perfecționarea competențelor profesionale


Vă informăm că în colaborare cu compania LINK group vă oferim cursuri online gratuite pentru perfecționarea competențelor profesionale.

Prin intermediul acestor cursuri, LINK Academy, ca parte a companiei LINK group, oferă celor care vor să se perfecționeze și să avanseze o ocazie excelentă de a fi și mai competitivi pe piață și de a-și îmbogăți cunoștințele academice necesare în zilele noastre.

Oferim următoarele cursuri online gratuite:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Photoshop
  • Limba engleză (nivel adaptat la cunoștințele cursantului)

Dacă doriți să primiți unul dintre cursurile menționate, trebuie să trimiteți un e-mail cu subiectul: Cursuri online gratuite și numele și prenumele vostru la adresa office@curierul.ro.Cinci dintre cititorii ziarului Curierul de Vâlcea înscriși vor primi dreptul de a parcurge gratuit cursul ales. Dacă veți fi unul dintre câștigători, vă vom trimite pe e-mail codul cadou cu care veți putea accesa cursul online. După ce introduceți codul primit pe pagina de înscriere veți primi pe e-mail toate instrucțiunile necesare ca să urmați cursul online selectat.

Vă invităm să vă implicați activ în dezvoltarea propriilor competențe profesionale ca să obțineți mai ușor un job foarte bine plătit.

În cazul înscrierii în această campanie Curierul de Vâlcea vă va transmite pe e-mail doar informații pentru această campanie și se obligă să nu vă divulge datele personale unor terțe persoane.